O blogu

Zkrátka jsme se shodly na tom, že na internetu není žádný ČESKÝ blog čistě o DIY, který by stál za sledování. Stěžovat si umí každý, ale konat... A tak jsme konaly. Založily jsme (tedy vlastně Míša založila a postupně nás přizvala) Designed by You - ryze český (ač tomu název nenapovídá) blog o DIY (aneb „vyrob si sám“). I když zase tak jednoduché to nebylo.

Míša: „Dlouho jsem váhala, jestli si vytvořit blog s návody. Tak jsem si ho založila a nakonec z toho vznikl můj blog o vaření www.od-stejsky.blogspot.com. Pak jsem zkoušela přemlouvat své kamarádky a nakonec jsme to vzdala.
Nakonec jsme se však přeci jen daly dohromady a začal už opravdu vznikat tento blog.

Idea blogu

Chceme tvořit český blog o kreativních nápadech, o handmade, blog s návody na věci, které si mohou úplně všichni vytvořit sami doma. A protože obrázek kolikrát řekne více než tisíc slov, nebudete muset číst nudné pracovní postupy, ale můžete tvořit podle foto-návodů.

Další věc, co nám na českém internetu chybí, jsou informace o použitých materiálech. Proto ve článcích najdete i odkazy na obchody, kde daný materiál můžete (levně) koupit.

Všechny možné techniky a návody pro vás zkoušíme, fotíme a píšeme o nich. Díky tomu se dozvíte zajímavé tipy a triky.

Samozřejmě pro vás vybíráme i zajímavosti ze zahraničí. Bohatou inspiraci můžete najít na našem Pinterestu.


0 komentářů